Egy Pro három hónapig tart, minden hónap végén választunk nyertest: az első két hónapban 100-100 ezer forint talál gazdára, az utolsó hónapban pedig leszerződtetjük a legjobbat.

Lássuk, most kik voltak a legjobbak.

 

Januárban Juice kapta a 100 000 forintos díjat, aki továbbra is szépen tolja a tartalmat, de közben új blogok is óriási lendülettel vetették bele magukat a futamba, olyan durván jó az élboly, hogy győztest is alig tudtunk választani. Akiket mindenképp meg kell említeni, mint esélyesek a szerződésre az előző havi győztesen kívül: Neuro, Hippokratész Online, Love My Life, Cool kitten, Mindenki másképp egyforma, My Health, Mandala egészségkuckó, BodyPest.

Hosszas vívódás és mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy most kettéosztjuk a nyereményt, két blogot díjazunk 50-50 ezer forinttal. A szabályzatban leírtuk, hogy erre sor kerülhet, habár nem voltunk biztosak benne, hogy szükség lesz rá.

Az egyik győztes a Hippokratész, aki nagyon jó érzékkel nyúl a témákhoz, tanulságos, szórakoztató, érdekes, rendszeres, saját videót is készít.

A másik pedig a Mandala egészségkuckó, amely szintén nagyon rendszeresen posztol, tudományosan felkészült, információban gazdag és szintén fontos, érdekes témákat dolgoz fel.

Gratulálunk nekik, a többiek meg ne csüggedjenek, ez egy olyan verseny, ahol fontos a kitartás is. Továbbra is abszolút valid és ügyes stratégia, hogy megkeresitek egymást (pl. Facebookon), és összeálltok csapattá, ti is látjátok egymásról, hogy ki mit tud, együtt nagyon-nagyon bitang dolgokat tudnátok letenni az asztalra, és nagy előnyre tennétek szert azokhoz képest, akik egyedül dolgoznak.  Egységben az erő és hasonló bölcsességek.

Illetve lenne egy fontos kérésünk. Sokatok szembesült már azzal a problémával, hogy több posztja nem került ki sehova. Kérlek, figyeljetek arra, hogy amikor a közönség számára élesítitek a posztot, akkor a poszt élesítése során a dátumot átírjátok az adott időpillanatra. Amikor a poszt létrehozása és az élesítés között kevés idő telik el, ez nem okoz gondot, de amikor a vázlatban pihenő posztot napokkal később élesítitek, akkor az első vázlatmentés időpontja marad a dátumnál, így az élesített posztot mi is csak a napokkal korábbi anyagok között találhatjuk csak meg. Ezeket viszont nem szoktuk nagyon átnézni, annyi bejegyzés van, elvész köztük, ha nem friss dátummal kerül ki.

Végül egy izgalmas információ.  Az egészség Pro már csak egy hónapon át tart, de jövő héten elindítjuk a 2. témát, amiben versenyt hirdetünk. Ez szintén 3 hónapon át fog tartani, viszont a téma természete miatt másfajta tartalmat igényel majd.