Kedves bloggerek,

szeretnénk elbúcsúzni azoktól a bloggerektől, akik feladták a versenyt, tovább drukkolni azoknak, akik már hetek óta prímán tolják a kontentet és üdvözölni az újakat.

A korábban már posztokban vagy levélben kiemelt blogokat most nem is nevesítenénk külön, az újak közülük említenénk most meg párat, Hippokratész Online, Love my life, Esszencia és Mandala egészségkuckó

Régiek és újak, mindenki kezd egyre jobban ráérezni az írásra, érdekes tartalmakra, és a különböző műfaji és multimédiás lehetőségekre. Gondolunk itt a szavazásokra, tesztekre, interjúkra. Ezeknek nagyon örülünk, és biztatnánk mindekit, hogy tolja ezeket (is), merjen kísérletezni velük, készítsen szuper fényképeket, esetleg videókat is akár.

Ami szintén nagyon szerencsés, hogy sokan jól érzitek a határt tartalom és reklám között, a termékteszt nem tűnik bújtatott hirdetésnek.

Egyre többen szabjátok személyre a blogotokat, aminek dettó nagyon örülünk, használjátok csak a jobbhasábot, a címkéket és a rovatos menüpontok lehetőségét!

Pár blogger már el is kezdte építeni a közösségi oldalakon a brandjét, ez is egy olyan dolog, amire mindenkit buzdítanánk: legyen Facebook-oldala a magazinodnak, sőt, ott az Instagram, a Snapchat, Twitter, van lehetőség bőven válogatni.

Ügyesek vagytok, jól toljátok, régiek és újak egyaránt. A verseny jelen fordulója még féltávnál sincs, úgyhogy esélye bárkinek van március végéig, hogy bizonyítsa: ő blogol a legprofibban az egészségről.