2018, új év, új verseny, új admin a Reblogon!

Észrevehettétek, kedves bloggerek, hogy megváltozott a Reblog fejléce, és ezzel együtt egy új felületet is összekalapáltunk, ahonnan remélhetőleg egyszerűbben és átláthatóbban tudjátok kezelni a blogjaitokat.

Habár a korábbi, zöld sávból elérhető gombok is működnek még, hamarosan örökre búcsút intünk nekik, úgyhogy érdemes már most felfedezni az új adminrendszert. A blogjaitokon belépve kaptok egy kis tárlatvezetést majd, de itt is leírjuk a legfontosabb információkat:

Az adminrendszert mostantól a jobb felső sarokból érhetitek el. Jelentkezzetek be: a fogaskerék ikon fölé vitt egérre megjelenik egy menü, ahonnan a belépés gombbal tudtok bejelentkezni, majd a fogaskerék helyét átveszi a profilképetek, és az onnan leomló menüben megjelenik a Beállítások menüpont, ami az adott, és az összes többi blogotok, és a profilotok kezelőfelületéhez visz.

A blogjaitok között az adminrendszer bal menüjének legfelső elemével tudtok váltogatni, a választott blog beállításait az alatta lévő menüpontok segítségével tudjátok elérni. Legalul a profilbeállításokhoz vezető linket találjátok.

Ha bármilyen segítségre van szükségetek, az adminrendszerben található kis szürke kérdőjelek fölé vitt egérre megjelenik egy kis segítség. Ha így sem világos a dolog, írjatok nekünk a support@reblog.hu-ra.

A blogotokra belépve a felső szürke fejlécben a profilképetek mellett megjelenik egy fehér körben található kereszt alakú ikon. Ezzel a gombbal tudtok új bejegyzést írni adott blogotokra.

Mellette találjátok a nevezési felületet, ahol az új versenyünkre, a Reblog Pro-ra nevezhetitek a blogotokat.

A blogposztok készítése is kicsit megváltozott: Mostantól a készülő poszt alján található gombok segítségével tudjátok azt törölni, vázlatba tenni, vagy élesíteni. A blogbejegyzés különböző beállításait, mint a publikálási dátum, szerző, címkék, SEO-mezők, stb. az élesít gomb megnyomása után a poszt véglegesítése során tudjátok be- és átállítani. A vázlatba gomb egyből vázlatba menti az adott, korábban akár éles bejegyzést, a törlés meg hát törli azt. A gombok alatt láthatjátok, adott pillanatban milyen státuszban van a poszt: vázlat vagy éles.

Nagyjából ennyi, jó blogolást!