Eredményhirdetés: a DIY pro első fordulójában valaki pénzt kap

Egy hónapja indult a Reblog Pro második futama, Csináld magad témában, és itt az idő, hogy az első százezer forint gazdára találjon, valamint hogy pár tanácsot adjunk a versenyzőknek.

diy pro

0 Tovább

Véget ért az Egészség PRo, nyertest hirdetünk

Az utolsó forduló győztesére, és a teljes futam bajnokára is fény derül.

egészség pro

1 Tovább

Itt az egészség PRO második győztese, mindjárt új témában indítunk versenyt

Egy Pro három hónapig tart, minden hónap végén választunk nyertest: az első két hónapban 100-100 ezer forint talál gazdára, az utolsó hónapban pedig leszerződtetjük a legjobbat.

Lássuk, most kik voltak a legjobbak.

0 Tovább

Mindjárt Félidőnél a Reblog PRo: egészség

Kedves bloggerek,

szeretnénk elbúcsúzni azoktól a bloggerektől, akik feladták a versenyt, tovább drukkolni azoknak, akik már hetek óta prímán tolják a kontentet és üdvözölni az újakat.

A korábban már posztokban vagy levélben kiemelt blogokat most nem is nevesítenénk külön, az újak közülük említenénk most meg párat, Hippokratész Online, Love my life, Esszencia és Mandala egészségkuckó

Régiek és újak, mindenki kezd egyre jobban ráérezni az írásra, érdekes tartalmakra, és a különböző műfaji és multimédiás lehetőségekre. Gondolunk itt a szavazásokra, tesztekre, interjúkra. Ezeknek nagyon örülünk, és biztatnánk mindekit, hogy tolja ezeket (is), merjen kísérletezni velük, készítsen szuper fényképeket, esetleg videókat is akár.

Ami szintén nagyon szerencsés, hogy sokan jól érzitek a határt tartalom és reklám között, a termékteszt nem tűnik bújtatott hirdetésnek.

Egyre többen szabjátok személyre a blogotokat, aminek dettó nagyon örülünk, használjátok csak a jobbhasábot, a címkéket és a rovatos menüpontok lehetőségét!

Pár blogger már el is kezdte építeni a közösségi oldalakon a brandjét, ez is egy olyan dolog, amire mindenkit buzdítanánk: legyen Facebook-oldala a magazinodnak, sőt, ott az Instagram, a Snapchat, Twitter, van lehetőség bőven válogatni.

Ügyesek vagytok, jól toljátok, régiek és újak egyaránt. A verseny jelen fordulója még féltávnál sincs, úgyhogy esélye bárkinek van március végéig, hogy bizonyítsa: ő blogol a legprofibban az egészségről.

0 Tovább

Egészség pro: az első hónap eredménye és nyertese

Kedves versenyzők,

hosszas vacillálás, érvelés és ellenérvelés után kiválasztottuk, melyik blog kapja az első havi ösztönző nyereményt, valamint hogy kikben látunk potenciált, és nekik milyen kritikával és tanácsokkal szeretnénk segíteni. Ezt a posztot mindenkinek érdemes végigolvasnia, nem csak azoknak, akikről közvetlenül is szó lesz benne. Más hibáiból tanulni bölcs dolog, és van egy csomó általános meglátás is benne.

Az egészség verseny most tart az első harmadánál, még bárkinek van esélye az élre törni.

3 Tovább