Három blogger örülhet: a havi nyereményt ismét elfelezzük két tehetséges blogger között, és az is kiderül, kivel kötünk szerződést.

 

A májusi teljesítménye alapján az Azs Grafiklab kapja a 100 ezer forintos nyeremény egyik felét: habár a DIY egy nagyon-nagyon keskeny kis szeletét jelenti a makettezés, ezt teljesen kimaxolja a blogger, gyönyörű dolgokat készít, és érdekes posztokat ír a folyamatról. Sajnos a sales szempontok alapján kevéssé érdekes a téma, de így is megilleti 50 ezer forint a blogot. Reméljük, folytatja.

A másik 50 ezer forintot a Természetes Boldogság kapja, szuper receptekkel, egészségtudatossággal. A májust rendesen végigtolta, de ennyi idő sajnos kevés volt, hogy eljusson egy olyan szintre, amit más hasonló blogok már megtettek.

A forduló nyerteséről pedig ismét kikértük a sales csapat véleményét, hiszen ők lesznek azok, akik értékesíteni fogják a blogokat, és az ő tanácsukra hallgatva a szerkesztőség bólogatása mellett a Fit Food Challenge nyerte meg ezt a mostani kört. Régi motoros nálunk ez a blog, minden versenynél korábban, magától kezdte a posztolást. Úgy érezzük, jó helyre kerül a havi fix pénz. Gratulálunk, és a bízunk benne, hogy a vele való együttműködés egy erős, stabil gasztro tartalmat eredményez.

Nem volt könnyű dolgunk, mert rengeteg szuper DIY és főzős blog indult, nehéz nem díjazni többet. Az Ételmesék erős színvonalon kezdett, nagyon szeretjük, bízunk benne, hogy marad, figyelni fogjuk a továbbiakban is. Az Ecset és tűpárna további munkásságában is bízunk.

Lesz olyan blog is, akinek a szerzőivel felvesszük a kapcsolatot, mert a verseny keretein kívül is szeretnénk szorosabbra fűzni a szálakat. Green Cottage, figyeljétek a postafiókot!

Összességében nagy taps mindenkinek, szuper mezőny volt! A következő 3 hónapos forduló Közlekedés témában indul, várjuk a nevezéseket. Hajrá!