Az utolsó forduló győztesére, és a teljes futam bajnokára is fény derül.

egészség pro

 

Lássuk először az utolsó 100 000 forint sorsát. Ahogy a múlt hónapban is, most is elfeleztük a pénzt, ezúttal a Neuro és a Love my life blogok között.

Mindkettő príma, érdekes anyagokat írt, a Neuro nagyon-nagyon fontos, és a többi versenyzőtől eltérő témákat dolgozott fel egy igen szépre faragott blogban, a Love my life pedig a színvonalas tartalmat olyan rendszerességgel tudta előállítani, hogy csak ámulunk. Ezen felül nézettségben is remek számokat produkált.

A 3 hónapos futam főnyereménye pedig egy 200 000 forintos szerződés, amelyért nem csak a mi igényeinknek kellett megfelelni, de a sales-csapat véleménye is sokat nyomott a latba, hogy ők melyik blogot tudnák a legjobban használni. Ezért a végső élmezőnyből – Juice, Neuro, Hippokratész Online, Mandala Egészségkuckó – ők választották ki, melyiket tudnák a leginkább értékesíteni. Ez a négy blog egyébként benne van a versenyben szereplő, 3 havi nézettséget tekintve a 7 legolvasottabban.

A nyertes blog az egészség versenyben a Juice, aki szinte a verseny legelejétől fogva blogolt, példaértékű gyakorisággal és egyenletes színvonallal, és annyi idő után is tartotta ezeket a szinteket, ami után mások már rég feladták, vagy ellaposodtak. Ez a fajta szilárdság borzasztóan fontos, ha az ember hosszú távra tervez. Ezen felül sikerült az összes tanácsunkat megfogadnia, és habár lesz még tennivaló a blogja körül, látszik, hogy érti, mit szeretnénk, és képes meghozni a kívánt változtatásokat. A témaválasztása és -feldolgozása pedig alkalmassá teszi őt arra, hogy a felmerülő sales igények egy jelentős részét kielégítse, legalábbis ez a szakvélemény.

Szeretnénk megköszönni minden versenyzőnek a befektetett munkát, örülnénk, ha sokan a továbbiakban is folytatnátok a blogolást. Ha szerződést másnak most nem is tudunk ígérni, a színvonalas tartalmakat igyekszünk mindig kiemelten kezelni - minden szepontból. Éppen ezért nem csak a nyertessel, hanem azon szerzőkkel is felvesszük majd a kapcsolatot, akikkel fontosnak tartanánka  további közös munkát.

Most két hónapig Do it yourself, azaz barkácsolás, otthoni kreatívkodás, főzés, szépítkezés, csináld magad témában fut a Pro, aki gondolja, tegye ott próbára magát, egyelőre még nem pörgött fel a futam, és sok blog alkalmas islehet a témakorrekcióra.