100 000 forintot fizetünk, két blog között osztjuk meg ezt a nyereményt.

reblog pro blog blogverseny pályázat diy gasztro csináld magad reblog

 

Kétharmadánál tart a Reblog Pro második fordulója, és még elég képlékeny a mezőny, nincs olyan jól elkülöníthető élboly, mint az Egészség fordulónál volt. Szóval mindenkit biztatunk, igyekezzetek sok jó posztot gyártani, figyeljétek, mi érdekli az olvasókat, mert az olvasottsági számok elég jó visszajelzői annak, hoyg mennyire sikerül eltalálni a témát. Sokat segítetek magatokon azzal is, ha a közösségi média aktivitásra ráhasaltok, a DIY tipikusan olyan téma, amit egy okosan és dinamikusan fejlesztett FB vagy Insta közösség be tud indítani. Jellemzően ezek nem a legerősebb tartalmak egy címlapi terelésnél, ami nem azt jelenti, hogy ne lennének értékes kontentek.

Ugyanitt egy néhány blogot érintő zavaró tényező kapcsán szeretnénk kérni, hogy a képekre ne tegyetek vízjelet. Ezeket sokszor borzasztóan nehéz úgy megvágni, hogy kinézzenek valahogy, viszont ez szükséges ahhoz, hogy ki tudjuk emelni bizonyos felületeken. Ha rajta van a vízjel, nem fogjuk tudni képpel kirakni. Ide tartozik még, hogy érdemes fekvő formátumú képekkel is operálni, hasonló okok miatt,

Akiket mindenképp meg szeretnénk dicsérni: a Greencat, ami remekül vegyíti a DIY téma különböző aspektusait, főzés, kreatívkodás, kertészkedés is sorra kerül, szeretjük az ilyen kísérletezést, változatosságot.

A Green Cottage DIY továbbra is a megszokott színvonalon hozza a tőlük megszokott tartalmat, nagyon szeretjük, ezért is kapták előző hónapban ők a nyereményt.

Nagyon szeretjük az Azs Grafiklab posztjait, elképesztően ötletes, igényes dolgokat készít, nagyon-nagyon kreatív, igazi megszállott, és az utóbbi időben kicsit mintha sűrűsödtek is volna a posztok. Csak így tovább, szuper a blog!

Remek receptekkel dolgozik a Fit Food Challenge, ami a DIY gasztrovonalát erősíti.

A két győztes pedig:

A Főzni jó, sütni még jobb, az egyik legrégebbi, és legnépszerűbb gasztroblogunk, aki nagyon gyakran posztol nagyon szépen befényképezett, remek recepteket, és ez az olvasottságán is látszik. A pénz fele megérdemelten az övé most.

A másik 50 ezer forintot az Ecset és tűpárna kapja, ami egy új blog, de elképesztő elánnal vetette bele magát a versenybe, gyakran jelentkezik nagyon részletes és szépen képezett posztokkal, abszolút jól, otthon megcsinálható kreatívkodásokkal. Ami a többi hasonló témájú blog közül kiemeli, az a kép világa, ami igazán igényes. A blog kinézeten még lehetne csiszolni azért :)

Gratulálunk, már csak 1 hónap van hátra a DIY-fordulóból. Még nem késő elkezdeni!