Kedves bloggerek,

Biztos a nyári meleg és uborkaszezon az oka, de ebben a hónapban sajnos egy olyan blog sem volt, amelyiket legjobb tudásunk szerint, és jó szívvel, nyugodtan tudnánk díjazni.

 

Sokszor leírtuk már itt, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelniük azoknak a blogoknak, akik nyerni akarnak. Heti minimum három poszt, minimális igényességgel összerakott sablon, sokak számára érdekes posztok normális megfogalmazásban, 5 sornál azért hosszabban, normális képi illusztrációval. És az is fontos szempont, hogy a hirdetésekkel foglalkozó cégek számára kívánatos, értékesíthető felület legyen. Profi blog, profi fizetésért. Ez sajnos most senkinek sem sikerült.

Nagyon reméljük, hogy a következő hónapban jobban fog ez menni. Keressetek közlekedéssel kapcsolatos régóta futó blogokat, nézzétek meg, hogy ők mit, hogyan csinálnak, beszéljetek szakértőkkel, interjúzzatok, tegyetek javaslatokat, adjatok tippeket, menjetek ki az utcára, fényképezzetek, csináljatok teszteket, próbautakat. Ez nem olyan téma, amit csak a számítógép előtt ülve meg lehetne oldani.